Muutoksia ennakkolippujen hinnoittelussa

05.08.2024
Kuva: Jussi Reinilä

JJK:n ennakkolippujen hinnoitteluun on tullut muutoksia 5.8.24 alkaen lipunvälittäjämme palveluehtojen muutoksesta johtuen. Ennakkoon verkkosivujen JJK Shopista ostettuna liput saa nyt hieman edullisemmin kuin portilta ostettuna. Kannattaakin siis lunastaa liput ennakkoon ja välttää samalla jonotus lippuluukulla. Katso alta uudet hinnat, jotka ovat voimassa 5.8.24 alkaen.

Ennakkoon verkkosivujen JJK Shopista ostettuna:
Aikuiset (yli 17-vuotiaat) 13€
Eturyhmät (opiskelija, varushlö, työtön, eläkeläinen) 8€
Loppukauden kausikortti 40€ (tilaa sivun oikean reunan JJK Shopissa)

  • Verkkokaupan tilauksen hintaan lisätään kassalla 1€ käsittelykulu. Käsittelykulu on tilauskohtainen eli veloitetaan vain kerran, vaikka ostaisit samalla kertaa useamman lipun.
  • Lisäksi kulttuurimaksutapoihin (Smartum ja Epassi) lisätään tilauksen teon yhteydessä perittävä maksutapalisä 4 %

Portilta ostettuna:
Aikuiset (yli 17-vuotiaat) 15€
Eturyhmät (opiskelija, varushlö, työtön, eläkeläinen) 10€
Loppukauden kausikortti 40€

16-vuotiaille ja sitä nuoremmille vapaa pääsy!

Huomioithan, että portilla suoritetaan jokaiselle peliin saapuvalle turvatarkastus ja esimerkiksi minkäänlaisten omien juomapullojen tai tölkkien tuominen alueelle (avattujen tai avaamattomien) on Palloliiton turvallisuusmääräyksissä kokonaan kielletty. Stadionilla on vesipiste, jossa on tarjolla veloituksetta juomavettä. Lisäksi vettä saa pyydettäessä kioskipisteiltä. Katso kiellettyjen esineiden lista kokonaisuudessaan täältä. Saavuthan ajoissa, sillä turvatarkastukset voivat ruuhkauttaa sisäänpääsyä.


Lippuja pääset ostamaan ennakkoon jjk.fi sivun oikeasta reunasta löytyvästä keltaisesta ”JJK Shop” painikkeesta. Lipun voit näyttää älypuhelimen näytöltä tai paperitulosteena stadionin portilla.

Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat 1h ennen ottelun alkua. Ostathan kuitenkin jonojen ja ruuhkautumisen välttämiseksi lippusi aina ennakkoon. Maksuvälineenä stadionilla käy yleisimpien pankkikorttien lisäksi käteinen (varaathan tasarahan).

Kausikortin ja pääsylippujen maksuvälineenä stadionin portilla käyvät edellä mainitun lisäksi Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit, SmartumPay sekä Edenredin Virike-etu (Virike-setelit sekä MyEdenred -mobiilimaksu).

Ostaessasi lipun tai kausikortin ennakkoon verkosta, maksuvälineinä käyvät Paytrailin verkkomaksujen lisäksi kulttuuriedut SmartumPay ja ePassi. HUOM! ePassilla voi maksaa vain verkkokaupassa, ei portilla. Verkkokaupassa kulttuurimaksutapoihin (Smartum ja Epassi) lisätään tilauksen teon yhteydessä perittävä maksutapalisä 4 %